header
RxWater - Water Filter pilihan rakyat Malaysia!

 


RxWater - sistem penapis air terbaik di Malaysia - pilihan bijak bg umat Islam!

Sebagai ibu bapa dan anak yang prihatin kepada kesihatan keluarga, kita akan sentiasa mencari yang terbaik untuk anak-anak dan keluarga yang kita sayangi..

RxWater - penapis air halal terbaik di Malaysia diilhamkan oleh Dr Noordin Darus, seorang Guru kesejahteraan dan Pakar Terapi Air yang terkenal, selepas beliau disahkan menghidapi kanser darah Lymphoma dan pernah disahkan hanya boleh hidup untuk beberapa bulan lagi. Dalam pertempuran untuk terus hidup, beliau terasa di dorong oleh Allah SWT untuk menggunakan air sebagai salah satu jalan penyelesaian. Air dari sistem penapisan khas RxWater ini telah embantu beliau menyembuhkan diri dalam beberapa bulan sahaja. Beliau berasa bertanggungjawab untuk berkongsi penemuan RxWater ini dengan setiap insan di dunia.
Uniknya RxWater
Ia menghasilkan air Mineral
Tengok Pencetus Ummah?
Kelebihan Air Anugerah
Beralkali, Bermineral dan Keluaran Muslim

Value itu ada pada RxWater
Air Anugerah dijual dalam botol
RxWater pula Penapis Air
utk dipasang di rumah


Sebagai orang Islam, mencari yang Halal itu Fardhu! Dan Air terbaik adalah air yang mengandungi sedikit mineral dan beralkali. Kami takmo nak cari pasal dgn penapis air R.O., cikgu kami tak ajar cam tu..Mengapa kita perlukan penapis air dirumah?


Setiap hari kita dan orang yang tersayang sentiasa sibuk dgn pelbagai aktiviti. Dan adakah kita juga sedar bahawa setiap hari hidup kita bergantung pada air? Namun kadang-kadang walaupun kita rasa kita dah jalani hidup sihat, kita dan orang orang tersayang masih tidak terlepas dari penyakit dan kita tertanya Tanya kenapa aku masih sakit sedangkan aku bersenam dan jalani gaya hidup dan pemakanan yang sihat.

Ramai dari kita kita tidak sedar punca kebanyakan penyakit adalah berpunca dari air yang kita minum setiap hari. Mungkin ramai yang tidak sedar bahawa air yang kita guna yang minum, mencuci dan memasak itu datang dari sumber yang tercemar seperti sungai, empangan, tangki air dan sebagainya. Air yang keluar dari paip rumah kita tidak terlepas dari klorin, kuman, najis, karat, keladak dan kimia. Bahan-bahan ini adalah menjadi punca penyakit yang kita alami.


Bagaimana pula dengan makanan yang kita makan setiap hari?

Sayur, buah-buahan yang sentiasa terdedah dengan racun serangga dan kimia. Ayam dan daging pula disuntik dengan hormone dan anti biotik. Ikan dilaut pula tercemar dengan merkuri, plumbum dan bahan kumbahan industri. Jadi apa lagi yang selamat dimakan?


Sanggupkah anda mengorbankan kesihatan diri dan mereka yang tersayang?

 Dr.  Noordin Darus merupakan seorang doktor perubatan, pakar motivasi dan  perunding kesejahteraan yang cukup terkenal. Sebagai ketua perubatan di  Majlis Sukan Negara beliau telah membantu atlet-atlet tanah air mencapai  prestasi maksima di medan sukan. Selepas meninggalkan Majlis Sukan  Negara, beliau menjadi perunding kesejahteraan melalui seminar-seminar  bersama syarikat-syarikat terkemuka.

Dr. Noordin Darus juga sering  muncul di kaca TV, radio dan artikel surat khabar mahupun majalah  berkaitan isu-isu kesihatan dan kesejahteraan. Oleh itu,  diagnosis doktor pada tahun 2001 yang mengesahkan beliau  menghidap  penyakit kanser darah merupakan satu kejutan. Beliau harus  melalui perit  rawatan kanser, menyebabkan kemusnahan sel-sel darah dan  kehilangan  rambut serta penurunan berat badan secara mendadak.

Tatkala  melalui  detik-detik getir ini, Dr. Noordin Darus tidak pernah patah  semangat dan  menyerah kepada kata-kata doktor sahaja. Beliau  tertanya-tanya  bagaimana seorang doktor dan pakar kesejahteraan yang  menjaga makan dan  minum dan sentiasa bersenam masih boleh menghidap  kanser.

Kajian beliau mendapati bahawa salah satu punca kanser datangnya  daripada sumber air yang mengandungi bahan-bahan radikal seperti klorin.  Dari situ beliau mula berminta mendalami Terapi Air yang ketika itu  masih di peringkat permulaan. Jelas pada beliau bahawa ketika  sedang mengalami rawatan kanser, air yang berbeza memberi tindak balas  berbeza terhadap tubuh badannya. Kalau minum air masak sahaja, beliau  lebih mudah rasa sakit dan mual selepas rawatan kemoterapi. Tetapi kalau  minum air seperti air zam-zam, reaksinya positif. Pemahaman ini  membuatkan beliau semakin teruja meneroka teknologi penapisan air.

Dengan penyelidikan sendiri dan modal daripada simpanan, beliau mula  mengeluarkan prototaip sistem penapisan yang mengaplikasikan teknologi  dan teknik yang bersesuaian dengan falsafah beliau. Cukup menarik  apabila beliau mendapat reaksi positif terhadap air tersebut dan mula  bersemangat untuk berkongsi kehebatan air ini kepada pesakit-pesakit  yang lain.

6 bulan selepas memulakan rawatan kanser dan beberapa bulan  selepas memulakan Terapi Air, Dr. Noordin Darus kembali aktif mencari  peluang mengembangkan penemuan ini. Dari situlah bermulanya  produk RxWater. Rx merupakan satu simbol unik yang digunakan oleh  doktor-doktor perubatan apabila menulis preskripsi. Dan penggunaan Rx  dalam RxWater amatlah sesuai kerana dari permulaan, produk ini unik  kerana ianya bukan sekadar penapis air biasa tetapi menjanjikan air yang  bersih lagi menyihatkan. Dikenali sebagai Air Aura pertama di pasaran,  keberkesanan produk RxWater membuatkan semakin ramai individu berkongsi  kisah RxWater kepada rakan masing-masing.

Sehingga ke hari ini,  lebih 200,000 pengguna telah merasai nikmat dan kelebihan minuman air  Rx-Water®.  Kini, setelah 7 tahun berlalu, Dato' Dr. Noordin kembali  memperkenalkan evolusi di   dalam Rx-Water® untuk memenuhi permintaan   pasaran dan kehendak semasa dengan The All New Rx-Water® - sistem air 2 dalam 1 yang Unik, Suci dan Berkesan.

Penggunaan RX water juga kini terdapat di:

1.  Istana N.Selangor - 7 unit
2.  Istana N.Johor - 13 unit
3.  Istana N.Kedah - 8 unit
4.  Kediaman PM di Putrajaya - 2 unit
5.  Kediaman Men.Kesihatan - 2 unit
6.  Kediaman MB Kelantan - 1 unit
7.  Beribu-ribu orang guru dan banyak lagi…

Memperkenalkan: The All New Rxwater

Sistem penapisan RxWater - penapis air halal terbaik di Malaysia yang memang telah terkenal sejak 9 tahun lalu dan lebih dari 200,000 pengguna mendapat faedah Terapi Air Penyembuh Aura kini kembali dengan teknologi terkini dan manfaatnya lebih berkesan. Menggabungkan 2 teknologi dalam 1 The All New RxWater Sistem  menjaminkan gaya dan kualiti hidup lebih sihat dan bermakna. Ia bukan sekadar penapis air.

The All New RxWater adalah sistem penapisan air yang pertama di dunia yang menggunakan Bamboo Qun iaitu sejenis zat yang terdapat di dalam buluh. Zat ini bukan saja boleh melazatkan air malahan boleh membunuh kuman tanpa menggunakan bahan kimia dan ia juga boleh meningkatkan aura air. Kuasa Far Infra Red yang terdapat dalam Bamboo Qun boleh memberi tenaga seumpama tenaga matahari.  Ilmu dan rahsia ini tersimpan sejak tahun 1486 oleh dinasti Ming dan kini dibongkar semula untuk manfaat kita bersama.

Melalui katrij yang digunakan agen Bamboo Qun ini mampu mencegah pertumbuhan bakteria dengan lebih cepat dan efektif daripada penapis air biasa yang menggunakan karbon dan juga arang. Apatah lagi dengan pertambahan bebola Kristal dan pemindahan maklumat yang diserapkan dalam katrij katrij yang berkenaan.

Yang membuatkan The All New RxWater lebih istimewa ialah ia datang bersama sistem Rx Ozonizer. Dengan hanya menekan satu butang sahaja kita boleh menggunakan Rx Ozonizer untuk membasuh semua jenis makanan. Rx Ozonizer bertindak untuk membersih makanan dengan membunuh bakteria, kulat, virus, mencuci semburan kimia, antibiotic, hormon pembesaran, menghilangkan bahan pewarna, pengawet  dan lain lain.

Ozonizer juga bertindak sebagai bahan pencuci Sterilisasi dan amat berkesan untuk mencuci alatan bayi tanpa menggunakan sabun berkimia. Rx Ozonizer juga mampu menghilangkan bau bauan yang kuat seperti durian, belacan, hanyir ikan dan bila digunakan utk berkumur, ia membantu mengilangkan bau mulut.

The All New RxWater bukan saja  memberi teknologi dan kesihatan yang baik, bahkan satu gaya hidup moden dan terkini. Ia bukan sekadar penapis air!

Jika anda fikirkan kesihatan itu mahal, cubalah kesakitan! The All New RxWater.. Unik, Suci, Berkesan!

Saksikan penerangan RxWater dari pengasanya sendiri - Prof Dato Dr Noordin Daru..

Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

style="color: #000000;">


KEUNIKAN RXWATER

 • Agen Bio-Aktif Bamboo-Qun yang  pertama  seumpamanya di Dunia dan dipatenkan oleh Worldwellness Network -  Ia  diadaptasikan dari teknologi zaman Dinasti Ming pada tahun 1428 yang   menyimpan air yang diambil dari perigi Diraja dan disimpan di dalam   Buluh khas. Zat bio-aktif Buluh adalah 10 kali ganda lebih kuat dari   Arang kayu atau Arang Tempurung. Air yang tersimpan ini menjadi begitu   bersih & selamat kerana agen bio-aktif Bamboo-Qun ini 'hidup dengan   memakan bakteria'. Di samping ianya memberi rasa sedap dan Tenaga FIR   semulajadi kepada Air

 • Biominex Beads pula  mengion &  mengalkali Air dan menghasilkan pH air dari 8 ke 8.5 di  samping  Activated Carbon yang menyerap bau-bauan, warna & bahan  toksik  seperti Klorin

 • Teknologi Crystal Ball mewujudkan   Pemindahan Tenaga & pengaktifan penyembuhan semulajadi ( ia sama   seperti batu-batuan kristal mahal yang dijual di kedai2 kristal yang   mempunyai nilai Terapeutik)

 • Rx-Ozon: The All New RxWater bukan sahaja  menapis air minuman dan menghasilkan  air berkhasiat, tetapi ia juga  mampu mengeluarkan air padat Ozon untk  membasmi kuman, bakteria, bahan  kimia & bau dalam penyediaan makanan  dan kegunaan harian. One Touch  Technology pada Plat elektronik  menggunakan kuasa rendah untuk  menghasilkan Ozon pada konsentrasi  0.125-0.255 ppm untuk digabungkan  bersama RxWater. Ia merupakan Food  Detoxifier & Sterilizer yang  hebat.

Keistimewaan  Ozonizer?

Keistimewaan Rx-Ozon berfungsi mengeluarkan air padat Ozon untk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia & bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian.

 • Air padat Ozon bertindak 3000X lebih kuat dari Klorin (tanpa bahaya seperti Klorin)
 • Menghilangkan kotoran, bahan kimia, racun, bakteria & Virus. Ia bertindak sebagai sterilizer
 • Menghilangkan bau, bahan pengawet, racun kulat, racun serangga pada Sayur-sayuran, buah-buahan dan makanan2 lain (dengan merendamnya ke dalam air padat Ozon)
 • Mengekalkan kesegaran makanan
 • Menghilangkan bau hanyir pada ikan (terutama ikan air tawar) dan makanan2 laut lain
 • Menghilangkan bau-bau yang melekat pada tangan seperti bau Durian, bawang putih, belacan dll dengan hanya membasuhnya dalam 1 minit sahaja tanpa menggunakan sabun
 • Menghilangkan bau yang tak sedap pada mulut (bau petai, Jering, Durian, bau tar rokok dll) dengan berkumur-kumur dengannya dan bau badan yang kuat dengan menyapu bahagian tubuh dengan air Rx-Ozone
 • Pensteril botol bayi, peralatan dapur, tub mandi, sudu, senduk & garfu, berus gigi, sinki, mainan kanak-kanak, lantai, akuarium, sesuai digunakan di Spa, menghilangkan bau 'hancing' pada lantai bilik air dengan hanya satu siraman sahaja tanpa perlu disental selain boleh diguna untuk merendam pakaian bagi menghilangkan bau hapak & kotoran pada pakaian (malah lebih hebat dari menggunakan peluntur seperti Clorox dll tanpa apa2 kesan kimia yang 'tajam' pada kulit kita dari bahan Klorin konsentrasi tinggi).
 • Air Rx-Ozon juga boleh digunakan untuk perawatan muka yang berjerawat, berjeragat, menyembuhkan kudis, luka, jangkitan kulat pada kulit seperti panau, atheletes foot, kurap dll selain bagus untuk digunakan untuk berkumur-kumur bagi menyembuhkan sakit tekak, bisa2 dari luka2 dalam mulut dll. Hebat kan?

Tetapi jangan risau. Kita telah difahamkan melalui Ilmu tentang 'Air Hidup' RxWater sebelum ini bahawa Air Hidup akan mati jika terkena arus Elektrik. Air RxWater dalam Sistem 2 dalam 1 The All-New Rx-Water ini tidak akan terkena arus Elektrik selagi kita tidak tekan butang untuk mengeluarkan Rx-Ozone. Oleh itu, kita mendapat 2 manfaat yang berbeza dalam satu alat.

 

CIRI-CIRI UTAMA RX-WATER

 • Sedikit beralkali (pH 7.6 – analisis oleh Sirim) - oleh itu air yang ditapis oleh Penapis RxWater membantu menyerap asid yang terhasil selepas metabolisma badan dan seterusnya dibuang melalui perpeluhan dan perkumuhan

 • Mengandungi antioksidan – ini membantu mencegah kanser dari berlaku dan membantu untuk awet muda

 • Sifat alkali dari air yang ditapis dengan penapis RxWater - mampu mengubah radikal bebas kepada oksigen untuk kegunaan badan. Air yang ditapis dengan penapis RxWater mengandungi oksigen yang tinggi

 • Penggunaan sinaran infra merah semulajadi - membantu memecahkan molekul air dan menjadikan molekul air yang lebih halus seperti penghasilan pai water yang mudah diserap oleh badan

 • Merangsang metabolisma tubuh – melalui penghasilan ‘Aura’ sewaktu proses penapisan

 • Mempunyai sifat air yang terbaik dan membantu menguatkan daya ingatan

 • Mengandungi Vitamin B2, B3, C, D, dan K. Kandungan mineral utama (sehingga 30 mineral) yang terdapat didalam air dikekalkan pada kadar yang optimum bagi mengelakkan risiko kekurangan atau berlebihan nutrient

 • Air yang ditapis dengan penapis RxWater juga disahkan megandungi protein untuk tenaga tambahan

 • TIADA KESAN SAMPINGAN – penggunaan penapis Rx-Water  membantu anda memperolehi kesihatan yang lebih baik

 • Pusingan air lawan jam berkonsepkan tawaf mengelilingi Kaabah

 • Penapis Rx-Water juga menyamak air untuk memastikan kesuciannya

 • Direka dan dikaji sendiri oleh Doktor perubatan yang pernah menghidap penyakit Kanser  iaitu Dr Noordin Darus

 • Kawalan mutu bertaraf antarabangsa walaupun penapis RxWater ini adalah buatan tempatan

 • Penapis RxWater ini juga disokong oleh Program Well for Life dan Falsafah Kesejahteraan Sepanjang Hayat

 • Mudah dipasang dan dikendalikan serta menjimatkan ruang – kerana saiz  penapis RxWater yang kecil

 • Dijamin halal - kerana ia adalah produk buatan syarikat Bumiputera Malaysia. Kandungan bahan penapis didalam setiap katrij menggunakan bahan yang bersih dan halal sahaja

Fungsi Setiap Katrij


The All New Rx Water mempunyai 4 tabung dan 13 penapis.. dan setiap penapis mempunyai fungsi tersendiri. Berikut adalah info dan fungsi setiap penapis ini, seperti yg diterangkan oleh Dato Dr Noordin Darus semasa taklimat The All New Rx Water..kumpulan molekul air untuk serapan mudah oleh sel badan. Bebatu Mineral menambah kandungan mineral dalam air.

 • KATRIJ 1 - Penapis Utama

Penapis seramik bertaraf antarabangsa menghapuskan kotoran kasar dan halus serta bakteria air.     

 • Katrij 2 - Penapis Sekunder Activated Carbon

Berfungsi untuk  menyerap bau-bauan, warna dan bahan toksik seperti klorin. Biominex Beads pula meng-ion dan mengalkali air.

 • Katrij 3 - Detoksifikasi dan Mengalkali

Menghapuskan logam berat dan bahan radioaktif sementara membuang kulat, patogen & menghalang pertumbuhan bakteria.     

 • KATRIJ 4 - Kumpulan Molekul Mudah Serap

Seramik Tenaga Aura memberikan tenaga getaran kuat pada air yang memecahkan lebih kecil kumpulan molekul air

 Ujian Aura Rx-Water

Sememangnya AIR dijadikan Allah mempunyai kefungsian utk merawat, menyembuh, merakam, menyimpan dan memindahkan maklumat namun dengan KELEBIHAN energy positif yang bersih lagi suci insyaAllah KEAJAIBAN bukan lagi sesuatu yg mustahil...inilah RAHMAT Allah sesungguhnya!...

Dim lights Embed Embed this video on your site

Ternyata air Rx-Water mempunyai KUASA PENYEMBUHAN & AURA POSITIF dalam kelasnya yang tersendiri.. SUBHANALLAH! Aura nya hampir menyamai energi air ZAM ZAM, inilah BUKTI kasih sayang ALLAH sebenarnya. Sungguhpun kita jauh beribu batu dari Tanah Suci namun penawar itu dikirimkan untuk kita NIKMATI! Satu ujian mengukur aura bagi pelbagai jenis air telah diadakan dalam satu sesi ringkas yang diadakan baru-baru ini. Tidak ada ungkapan yang mampu menggambarkan kehebatannya melainkan anda saksikannya sendiri!

Berhati-hati Bahan Seramik Tulang dalam Penapis Air


Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia Kali Ke-99 yang bersidang pada 4-6 Mei 2012 telah membincangkan mengenai Hukum Penggunaan Peralatan Dan Perhiasan Berasaskan Abu Tulang Haiwan (Bone China).

Muzakarah menegaskan bahawa berdasarkan mazhab Shafie, sifat kenajisan babi masih kekal dalam produk bone china dan sifat najis tersebut tidak akan hilang kerana proses istihalah dianggap tidak berlaku.

Muzakarah juga berpandangan bahawa sekiranya penggunaan produk bone china yang berasaskan abu tulang haiwan yang TIDAK HALAL mengikut Syarak ini diharuskan, maka ia akan membuka ruang kepada penggunaan produk-produk bersumberkan haiwan yang tidak halal mengikut syarak berleluasa.

Sehubungan itu, Muzakarah bersetuju memutuskan bahawa penggunaan bahan peralatan atau perhiasan yang dihasilkan daripada abu tulang haiwan (bone china) yang tidak halal mengikut syarak, termasuk haiwan yang halal dimakan tetapi tidak disembelih mengikut hukum syarak adalah tidak diharuskan.


>> KAITAN TULANG HAIWAN (BONE CHAR) DAN PENAPIS AIR <<

Ramai para pengguna Islam tidak menyedari tentang fakta bahan Seramik yang banyak digunakan di dalam kebanyakan alat sistem penapis air yang terdapat di pasaran. Bahan Seramik ini biasanya terdapat pada bahagian pertama mana-mana sistem penapis air. Ia berfungsi untuk menyaring bahan lumpur, lumut, microorganisma dan bahan-bahan cemar yang besar sebelum melalui proses penyaringan berikutnya.

Akan tetapi satu hakikat yang perlu disedari oleh kesemua pengguna Islam ialah banyak bahan Seramik yang ada di pasaran diperbuat dari bahan ‘Tulang Haiwan’ yang dihancurkan, diproses secara mampatan serta dibentuk seperti tiub untuk dipasang pada kartrij sistem penapis air.

Fakta kedua yang lebih menakutkan ialah ada juga bahan ini diperbuat dari tulang Khinzir. Teknologi ini sama seperti teknologi membuat bahan porceline, bahan industri yang menggunakan Seramik, Ceramic Ball, Ceramic Disc dll yang banyak digunakan sebagai bahan di dalam alat penapis air di pasaran termasuklah yang mempunyai standard antarabangsa. Yang paling popular dan paling meluas penggunaanya ialah dari bahan 'Bone-China' yang bermutu tinggi, tahan lama serta 'cost effective'.'Bone-Cina' atau 'Fine Bone-China' begitu popular dan cukup meluas penggunaannya di dalam industri ini.

Bukan sahaja bahan Seramik, malah bahan lain di dalam alat penapis air seperti penapis Karbon tertentu juga ada yang menggunakan bahan yang dibuat dari tulang haiwan. Ia dipanggil 'Bone-Char' (proses pembakaran serbuk tulang haiwan yang kemudiannya dimampatkan). Ia diproses dari 'cattle bones' atau tulang haiwan2 ternakan dan begitu banyak supply di negara asal bahan ini serta bahan Seramik untuk Sistem penapis air ini diproses dan dibuat (China).

Oleh itu, bagi pengguna Islam haruslah berhati-hati. Bukan sahaja bahan Seramik & bone char digunakan secara meluas untuk alat penapis air, malah pinggan mangkuk, dan bermacam lagi.

Ramai juru jual sistem-sistem penapis air pun tak tahu tentang fakta ini. Dr. Noordin menyedari dan menginsafi perkara ini dan memberikan alternatif kepada para pengguna Islam untuk memilih sistem penapis air inovasi beliau, Rx-Water yang beliau reka sendiri dengan menggunakan bahan Seramik yang diperbuat dari Batu bermutu tinggi serta bahan2 katrij yang Suci.

Bagaimana nak mengenal bahan seramik dari  tulang?


Buka alat kartrij Seramik tersebut dan gosok sedikit dengan jari anda. Jika anda lihat ada serbuk putih pada jari anda, bermakna ianya diperbuat dari Batu. Akan tetapi, jika ianya terasa agak licin & sukar untuk mengeluarkan serbuk padanya, maka kemungkinan besar ianya adalah diperbuat dari Tulang. Bahan tulang ini efektif, murah & mudah didapati di dalam pasaran. Oleh yang demikian, banyak syarikat pengeluar alat penapis air ini menggunakannya.

Cubalah renungkan, hampir 90% alat penapis air di pasaran negara kita adalah diimport terutamanya dari negara-negara Timur seperti Taiwan, Jepun & Korea. Malah produk penapis yang datang dari negara2 Barat pun menggunakan bahan-bahannya yang diproses di China & Taiwan.

Sistem rawatan Air berAura Rx-Water - penapis air halal terbaik di Malaysia adalah satu-satunya sistem dalam sejarah yang dihasilkan oleh seorang doktor pakar Muslim yang mana beliau sendiri mengharungi penyakit Kanser yang serius dan diberi ilham oleh Ilahi dengan penemuan unsur Tanah liat & Air suci & mempunyai unsur tenaga (semasa bertarung dengan Kanser dulu) dan menghasilkan sistem ini untuk dirinya sendiri pada mulanya (sehingga beliau sembuh dengan izin Allah) dan kemudian dimanfaatkan oleh orang lain.Mudah, tetapi ianya perlu diperiksa sebelum sistem itu dipasang di rumah anda dan sebelum memasukkan air ke dalam system tersebut.


Cubalah renungkan, hampir 90% alat penapis air di pasaran negara kita adalah diimport terutamanya dari negara-negara Timur seperti Taiwan, Jepun & Korea.

Malah produk penapis yang datang dari negara2 Barat pun menggunakan bahan-bahannya yang diproses di China & Taiwan.

Sistem rawatan Air berAura Rx-Water adalah satu-satunya sistem dalam sejarah yang dihasilkan oleh seorang doktor pakar Muslim yang mana beliau sendiri mengharungi penyakit Kanser yang serius dan diberi ilham oleh Ilahi dengan penemuan unsur Tanah liat & Air suci & mempunyai unsur tenaga (semasa bertarung dengan Kanser dulu) dan menghasilkan sistem ini untuk dirinya sendiri pada mulanya (sehingga beliau sembuh dengan izin Allah) dan kemudian dimanfaatkan oleh orang lain.

Kebenaran ini juga telah diperakui dimana RxWater ini mempunyai sijil HALAL yang dikeluarkan oleh JAKIM.AMACAM? NAK ORDER?
✦✦ ✦✦ ✦✦ ✦✦ ✦✦ ✦✦ ✦✦
PROMOSI RX WATER!
HARGA ISTIMEWA DARI KAMI!
✦✦ ✦✦ ✦✦ ✦✦ ✦✦ ✦✦ ✦✦
.
PROMOSI DISKAUN RM300.00
.
1) The All New RxWater RM2,550
(Harga asal RM2,850 - Diskaun RM300.00)
2) The All New RxWater with Ozonizer RM3,490
(Harga asal RM3,790 - Diskaun RM300.00)

3) RxWater Hot & Cold Dispenser RM5,000
(Harga asal RM5,300 - Diskaun RM300.00)


.
2 KAEDAH BAYARAN UTK MILIKI RX WATER :-
➊ Belian secara tunai
➋ Belian menggunakan Kad KreditPakej-pakej pembiayaan RxWater yang lengkap disediakan untuk kemudahan anda!


 • Skim Pembayaran Kad Kredit (Bayaran Terus) - Pembayaran Kad Kredit boleh diproses di Ibu Pejabat atau Stokis-stokis. Sila semak jadual di belakang untuk senarai Bank yang terlibat.

 • Skim Pembayaran Kad Kredit Ansuran (Ezy-Payment) - Bayar secara bulanan melalui Skim Ezy-Payment TANPA FAEDAH.

Terkini : WorldWellness telah mencapai kata persetujuan untuk menawarkan perkhidmatan Ezy-Payment kepada pengedar melalui pengisian borang (tanpa perlu membawa pembeli ke HQ) sahaja.


Selain dari belian secara tunai, kami juga menyediakan kemudahan Skim Ezy Payment untuk pelanggan bagi pemegang Kad Kredit berikut :-
* Maybank - 6 bulan & 12 Bulan
* Ambank - 6, 12 & 24 bulan
* Public Bank - 6 & 12 bulan
* CIMB Bank - 6 & 12 bulan
* Hong Leong Bank - 6 & 12 bulan
* HSBC & MBF) - 6 & 12 bulan


Pelan Pembiayaan 0% Rx-Water - Diproses Melalui Pengisian Borang sahaja (Pemegang kad tak perlu hadir ke HQ)

* Hong Leong Bank - 6 & 12 Bulan
* AmBank - 6 & 12 Bulan
* Public Bank - 6 & 12 Bulan
* Maybank - 6 bulan
* Bank Islam - 12 & 24 Bulan

Memiliki RxWater? Tak tahu nak beli Katrij dari mana?
Order online dari kami!

Penghantaran ke seluruh negara! Hubungi : Hairi - 013 3696659.

AMARAN! Kesihatan anda mungkin terjejas jika anda tidak menggantikan Katrij yang telah tamat tempohnya!

Katrij RxWater perlu ditukar mengikut jadual berikut :-
 • Katrij 1 – 1 tahun
 • Katrij 2 – 1 ½ tahun
 • Katrij 3 – 2 tahun
 • Katrij 4 – 3 tahun


°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°
Harga Katrij RxWater :
°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°

Katrij 1 : RM150
Katrij 2 : RM290
Katrij 3 : RM310
Katrij 4 : RM530
Katrij 1, 2, 3 & 4 : RM1,180.00

(harga asal RM1,280.00 - Diskaun RM100.00)

* Kos penghantaran / servis - akan diberitahu kemudian


°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° °•°•°•°•°•°•°•
Harga Katrij The All New RxWater
°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
Katrij 1 : RM150
Katrij 1 & 2 : RM400
Katrij 3 : RM470
Katrij 4 : RM640
RxOzone Circuit : RM580
Katrij 1, 2, 3 & 4 : RM1,410.00

(harga asal RM1,510.00 - Diskaun RM130.00)
* Kos penghantaran / servis - akan diberitahu kemudian
Perkhidmatan yang kami disediakan :-

1. Servis RxWater (lama dan baru)

2. Tukar Katrij (1, 2, 3 & 4)

3. Menjual Katrij RxWater secara online di mana saja

4. Menguruskan Trade In Rxwater lama dengan The All New RxWater

* Khidmat Servis RxWater dan tukar Katrij di sekitar Lembah Klang. Sekiranya anda berada di luar Lembah Klang, hubung kami utk agen terhampir.FB Page kitorang :- https://www.facebook.com/PusatServisRxWater
Website : www.ekinwellness.com
 

Hubungi Kami

Syikin / Khairi

013 369 6659

012 383 8018Servis Penghantaran