header
Rx-17 - Ilham Murni seteguk Air

Rx17 merupakan air minuman yang menggabungkan elemen FIZIKAL seperti Vitamin, enzim, zat galian, Rx-Water dan tanah liat. Elemen INFORMASI, Herba semulajadi, terapi warna, kristal, esen bunga-bungaan, madu, terapi Rx-Water, air zam-zam, enzim, hormon dan garam schuessler. dan elemen ROHANIAH. Semua Penyakit bermula daripada rohani yang datangnya daripada kehendak Tuhan dan juga tingkah laku kita. Ilham murni Rx17 merangkumi hasrat-hasrat yang mampu diserapkan ke dalam sanubari kita,

Rx17 mampu membantu mengubat dan menghindar lebih daripada 70 jenis penyakit, antaranya… kanser, Strok, Hiperaktif, Darah Tinggi, Kencing Manis, Gout, Sle Allergi, Kegemukan, Arthritis, Sakit Sendi, Ekzema, Lelah, Sakit Jantung, Migrain, Gastrik, Stress, Agarofobia, Senggugut, Sembelit, Hiper-tiroid, Batu Karang, Konjunktivitis, Buasir, Tinnitus, Angin Pasang, Resdung, Lemah Tenaga Batin dan lain-lain penyakit kronik atau akut.

Dan kini, berteraskan Kesejahteraan, Kebahagiaan dan Keharmonian, Rx17 dilahirkan sebagai air minuman yang menjamin kesihatan yang optimum kepada Minda, Tubuh Badan dan Rohani.Tubuh badan kita mempunyai Sistem Pemulihan Semulajadi atau Self Healing System (SHS).  Malangnya sistem ini tidak diberi peluang untuk berfungsi sepenuhnya oleh kerana minda, tubuh badan dan rohani kita tidak seimbang.

Sekadar melakukan rawatan terhadap tubuh badan sahaja tidak mencukupi memandangkan semua tindakan tubuh badan kita bermula daripada niat rohaniah kita sendiri. Cara yang terbaik untuk meningkatkan SHS kita adalah dengan membersihkan Minda, Tubuh Badan & Rohani. Apabila ketiga-tiga ini berada dalam keadaan harmoni, maka kesejahteraan dan kebahagiaan akan menjadi kenyataan dan berkekalan.

Rx17 berfungsi dengan cara penghijrahan khasiat-khasiat semulajadi melalui informasi kepada Sistem Pemulihan Semulajadi tubuh kita supaya ia lebih seimbang. Terapi penghijrahan informasi ini adalah yang terkini dan terulung kali digunakan dalam air secara saintifik dan diibaratkan sebagai doa

Rx17 MENGGABUNGKAN ELEMEN-ELEMEN :

i) FIZIKAL
Vitamin, enzim, zat galian, Rx-Water dan tanah liat.

ii) INFORMASI
Herba semulajadi, terapi warna, kristal, esen bunga-bungaan, madu, terapi Rx-Water,
air zam-zam, enzim, hormon dan garam schuessler.

iii) ROHANIAH
Semua Penyakit bermula daripada rohani yang datangnya daripada kehendak Tuhan dan juga tingkah laku kita. Ilham murni Rx17 merangkumi hasrat-hasrat yang mampu diserapkan ke dalam sanubari kita, seperti :


 • Aku Sihat Walafiat
 • Aku Ceria Dan Bertenaga
 • Aku Pengasih Dan Penyayang
 • Aku Bersyukur
 • Aku Tenang
 • Aku Pemaaf
 • Aku Penyabar
 • Aku Berani
 • Aku Ikhlas
 • Aku Bertanggungjawab
 • Aku Berdisiplin
 • Aku Rajin Dan Bijaksana
 • dan lain-lain...

Rx17 membantu mengubat dan menghindar lebih daripada 70 jenis penyakit, antaranya…
kanser, Strok, Hiperaktif, Darah Tinggi, Kencing Manis, Gout, Sle Allergi, Kegemukan, Arthritis, Sakit Sendi, Ekzema, Lelah, Sakit Jantung, Migrain, Gastrik, Stress, Agarofobia, Senggugut, Sembelit, Hiper-tiroid, Batu Karang, Konjunktivitis, Buasir, Tinnitus, Angin Pasang, Resdung, Lemah Tenaga Batin dan lain-lain penyakit kronik atau akut.

Rx17 adalah selamat diminum oleh semua golongan umur termasuk ibu-ibu yang  mengandung. Untuk kesihatan optimum, anda disyorkan mengambil 5 botol Rx17
dalam sehari. Ia lebih mujarab jika diambil bersama-sama Rx-Salt dan Rx-Tra.


Rx17 terapi air beraura, Rx17 self healing system, Terapi air Hidup Rx17, Inovasi Rx17@ adalah ilham terkini Dr. Noordin Darus, seorang pakar motivasi kesihatan Rx17 yang terulung di tanahair yang menukar musibah penyakit Kanser Darah yang menimpa dirinya kepada satu misi untuk membantu orang lain melalui terapi RX-Water@.

Ia berteraskan Kesejahteraan, Kebahagiaan & Keharmonian. RX17@ dilahirkan sebagai airminuman yang menjamin kesihatan yang optimun kepada Minda, Tubuh & Rohani.
Tubuh Badan kita mempunya Self-Healing-System (SHS) atau Sistem Penyembuhan Semulajadi. Malangnya, sistem ini tidak dapat diberi peluang untuk berfungsi sepenuhnya oleh kerana Minda, Tubuh badan & Rohani kita tidak seimbang.


Dengan menggunakan prinsip MiFiRo, Teknologi Penyembuh Aura Rx-Water®, nutrien dan khasiat kesejahteraan yang dipindahkan melalui informasi, maka lahirlah Rx17™! Rx17™ mempunyai 7 Remedi Fizikal, 17 Khasiat Kesejahteraan dan 179 Informasi Nutrien. Rx17™ adalah penemuan yang terbaik selepas Rx-Water®. Bagi Dr. Noordin semua penyakit ada ubatnya.


Dr. Noordin sedar bahawa kebanyakan kaedah penyembuhan menggunakan sama ada Tahap Beta atau Tahap Kesedaran, iaitu apa yang kita sedar dan nampak. Ada segelintir yang menggunakan Tahap Alpha / Theta atau Tahap Separuh Sedar. Tetapi, apa yang sering dilupakan ialah Tahap Delta atau Tahap Tak Sedar dan Tak Nampak langsung. Dr. Noordin telah menggabungkan ketiga-tiga tahap ini untuk menghasilkan satu minuman yang lengkap yang boleh dikongsi dengan orang lain.

Penemuan yang hebat ini merangkumi 7 tahap penyembuhan :

 • Kesedaran (disedari)
 • Kesedaran (tidak disedari)
 • Separuh sedar tahap Alfa
 • Separuh sedar tahap Theta
 • Tidak sedar tahap Delta
 • Keajaiban (melampaui tahap pemahaman manusia)
 • Tahap Ketuhanan. Yang Maha Agung

Melestarikan sifat semulajadi air yang unik seba gaimana penemuan menakjubkan oleh Dr. Masaru Emoto dari Jepun tentang sifat bentuk mol ekul Kristal air dari tempat yang berbeza, dalam keadaan yang berbeza dan pada pendedahan yang berbeza, ternyata beliau mendapati bahawa sesungguhnya, air mempunyai Roh atau 'Hati Nurani'. Sebagaimana juga Angin, Tanah & Api, Air adalah Makhluk Allah yang penting dan mempunyai hubungan langsung dengan Manusia kerana 70% dari bahan jisim kita adalah terdiri darinya. Kajian beliau mendapati bahawa, air boleh 'Menghafal atau Mengingat', 'Menyimpan' mesej atau tenaga persekitarannya dan juga boleh 'Memindahkan' mesej tadi kepada penggunanya. Atas dasar ini jugalah RX17@ dihasilkan dari inisiatif Dr.Noordin sendiri. Ia menggabungkan Elemen-Elemen berikut:

 1. Fizikal - Vitamin, Enzim, Mineral, RX-Water@ & Tanah liat.
 2. Informasi - Ia mengandungi informasi khasiat herba-herba semulajadi, Terapi Warna, Esen bunga-bungaan, Terapi RX-Water@, Enzim2, Hormon dan garam Scuessler. ('Informasi' yang dimaksudkan di sini adalah mesej maklumat tentang khasiat perkara-perkara tadi tanpa perlu memasukkan bahan-bahan tadi dalam bentuk fizikalnya. Kaedah teknologi yang digunakan bukan lagi perkara baru malah memang diperakui. Air ini akan menyimpan/menghafal maklumat-maklumat ini, menyimpan dan memindahkannya kepada kita)
 3. Rohaniah - Hasrat dan Ilham murni juga disampaikan kepada air tesebut dan diserapkan ke sanubari peminumnya. Ia merangkumi 17 Niat Murni yang diilhamkan kepada air tersebut. Ia termasuklah:
 • Aku Sihat Wal'afiat
 • Aku Pengasih & Penyayang
 • Aku Tenang
 • Aku Penyabar
 • Aku Ikhlas
 • Aku Berdisplin
 • Aku Ceria Dan Bertenaga
 • Aku Bersyukur
 • Aku Pemaaf
 • Aku Berani
 • Aku Bertanggungjawab
 • Aku Rajin dan Bijaksana

RX17@ membantu mengubat dan menghindari lebih dari 70 jenis penyakit. Ia selamat diminum oleh semua golongan umur termasuklah ibu-ibu yang mengandung.

Harga (Retail Price):

 • Rx-17 ( 1 Carton - 24 bottles ) = RM93
 • Rx-17 ( 2 Carton - 48 bottles ) = RM182
 • Rx-17 ( 3 Carton - 48 bottles ) = RM264


 

 

Saya sgt girang dan agak terkejut bila mendapat 2 testimoni hebat tentang Rx17.. seorang downline EM Yusniaziah Sharuddin dari melaka yg sepatutnya kena masuk wad hari ini kerana masalah Darah Tinggi, tapi lepas amalkan 7 botol Rx17 sejak sabtu lepas, tekanan darah beliau kembali normal.. tak payah masuk hospital you... dan seorang pesakit cancer yg sepatutnya perlu jalani kimoterapi tapi dibatalkan setelah setelah minum Rxwater sebanyak 10 botol dalam masa 2 hari..

Khairi Jaruki
Menerima berita yg cukup gembera dari leader kita Shafidah Shafie ... " Alhamdullillah..amazing..kakak yg nak buat kimo tu tak jadi buat kimo
..bila doktor cancer di UH kata cancer dia semaikin baik tak perlu buat
kimo...doktor tu pun hairan..semua ni Alhamdulllillah dengan izin Allah
seleps dia minum rx17 2 carton"..... syabas utk Shafidah dan Kak Atikah.

btul kak.. tekojut den dia minum 7 botol jer.. dlm masa 24 jam.. subhanallah. masa nak bg tu sy tawakal kak.. niat dlm hati mmg nak tolong akak nie.. akak tau x.. sy bg je dia dulu 10 botol.. sbb hati rasa sgt yakin.. lps tu alhamdullilah terus dia beli 3 carton..

Testimoni lain dari Team Ekin Wellness..

Aniz Anwar Klinik Sukses

Yup! Rx 17 memang Subhanallah! Mablesss...ramai gak testimoni hu hu hu tak sempat nak share KEBUSY-AN...bebarunie student Maahad Tahfiz...baru jalani EFT + amalkan Rx 17 komennya MATA LEBIH SEGARRRR tak mudah mengantuk dan kini mudah mengha...faz...
Stroke pun ada - alhamdulillah dah setahun kena stroke infact dahpun ada Rx Water tapi tidak DIGUIDE oleh penjual Terapi MifiRo alhamdulillah dgn tips rawatan yg diberikan...alhamdulillah selepas 2 minggu DAH SIHAT boleh berjalan dan menguruskan diri sendiri...Besttt sangattt! Bila berita2 GEMBIRA sebegini dikhabarkan...hanya Allah yg tahu KEPUASANNYA...

 

Hubungi Kami

Syikin / Khairi

013 369 6659

012 383 8018Servis Penghantaran