header
Rxlite & Kehamilan

Rxlite dan Kehamilan

Team Ekin Wellness mempunyai 2 pengguna Rxlite yang sudi berkongsi Testimoni mengenai Rxlite dan Kehamilan. Saya bertanyakan soalan kepada Dato Dr Noordin Darus mengenai perkara ini. Ulasan Dr Noordin :-

 

Salam dato..

saya ada beberapa testimoni customer dan ahli kita yg amalkan Rxlite dan kemudiannya hamil.. kebanyakan dari mereka memang mengharapkan zuriat tapi sukar kerana masalah berat badan dan juga hormon yang mana period mereka tak regular.

saya minta jasa baik Dato untuk memberikan penjelasan berkenaan kaitan kebaikan Rxlite yang mampu memberikan salah satu produk yang mampu membantu bagi masalah kesuburan dan hormon tak seimbang .. dan moga dgn testimoni ini, kami ada tips baru yang boleh dikongsikan dengan customer dan mampu meningkatkan lagi sale Rxlite..

Sekian Terima kasih..

 

 

Alhamdulillah. Sabenarnya ia berkait rapat dgn 3 perkara. 1:berat badan 2:hormone wanita 3: stress & Yakin diri.
Bahan aktif dirumus khas walaupun utk no 1 tujuan asalnya tapi fat juga akan jadi seimbang maka tahap hormon kesuburan menjadi lebih bersedia utk kehamilan. No 3 akan terserlah pabila fizikal look yg diidamkan mula mendapat perhatian. Secara tak langsung Dan secara tak d sedari maklumlah kadang2 tu mereka dah give up pun utk mendapat zuriat. Jadi Dlm keadaan happy Dan lebih yakin dgn body baru ini secara fisiologi pun peluang utk lekatan janin lebih senang terjadi. Ini tak termasuk soal keghairahan Dan sex yg lebih memuaskan kedua pehak. Sperm count akan meningkat Dan persediaan kehamilan akan lebih natural.

 

i lupa nak beritau yg L-Carnithine memang ada kesan utk meningkatkan kesuburan wanita, sebagai fungsi sampingan k.

 

 

 

17

 

 

 

Hubungi Kami

Syikin / Khairi

013 369 6659

012 383 8018Servis Penghantaran